Vi, Lars och Olov, är grundarna av Ironworks Gym och vår resa började för över 30 år sedan när vi först började träna. Vi har alltid haft en passion för hälsa och fitness och har lärt oss vad som krävs för att nå våra mål och uppnå en sund livsstil.
 

2012 bestämde vi oss för att starta vårt eget gym mitt i hjärtat av Sundsvall som nu expanderat till Göteborg. Vi ville skapa en miljö som var fokuserad på att hjälpa människor att nå sina fitness-mål, oavsett om det var att bygga muskler, tappa vikt eller bara bli starkare och friskare.

Adress

IronWorks Sundsvall, Södra Järnvägsgatan 13, 852 37 Sundsvall

Telefon

070-753 92 39

Email

ironworks@iw24.se

Ironworks Gym är inte bara en plats att träna på, det är en gemenskap av likasinnade människor som alla strävar mot samma mål. Vi är stolta över att vara en plats där alla människor kan känna sig välkomna och där de kan få stöd och hjälp av vårt team av experter.
 

Vi arbetar med varje medlem individuellt för att skapa ett träningsprogram som är anpassat efter deras unika mål och behov. Vi erbjuder också kost- och hälsorådgivning för att hjälpa våra medlemmar att uppnå optimal hälsa och välbefinnande.
 

Vi är stolta över vad vi har skapat på Ironworks Gym och vi hoppas att du kommer att bli en del av vår gemenskap och upptäcka allt det som Ironworks Gym har att erbjuda.

Välkommen till Ironworks Gym!